Afscheid nemen
Home Up Wie zijn wij Thomas* Twins Alysshia Allerlei Gastenboek Update's Nieuwsbrief u kunt ons mailen

de site is bijgewerkt op : 14 mei 2008
Onze Web-log is bijgewerkt op :14 mei 2008

Home
Up

 

De volgende dag werd tegen ons gezegd dat ik naar huis mocht, maar ik wilde zeker weten dat ThomasY ook naar huis mocht, want wij wilden hem niet in het ziekenhuis achterlaten, maar meenemen naar huis, mijn broertje heeft voor de rest alles geregeld en door de begrafenisondernemer werd medegedeeld dat als het ziekenhuis alle papieren in orde had dan zouden zij ThomasY op gaan halen. Om 12.30 uur zijn wij met lege handen weggegaan en ThomasY zou later in de middag bij ons thuis gebracht worden, in de eerste instantie dachten wij dat wij hem zelf mochten mee nemen, maar dat mocht niet. Wij hebben samen ThomasY zelf aangegeven bij de burgerlijke stand en hij is bijgeschreven in ons trouwboekje. Wij waren pas om 14.00 uur thuis en om 14.45 uur was ThomasY gelukkig ook bij ons thuis.
Overdag was ThomasY met ons beneden en 's avonds namen wij hem mee naar boven en lag hij bij ons op de slaapkamer. Zijn kamertje was nog niet klaar,  want de meubeltjes stonden nog in bestelling en zouden 2-3 weken later bezorgd worden. ThomasY kwam thuis in een mooi mandje, we dachten dat die van het ziekenhuis was, maar deze bleek van de begrafenisondernemer te zijn, eerst hadden wij een wit kistje uitgezocht voor ThomasY, maar hij kon ook in het mandje begraven worden en dat vonden wij toch mooier en hebben uiteindelijk voor het mandje gekozen. Wij hebben voor de rest niets meer hoeven regelen, alles werd geregeld door mijn broertje en schoonzusje, zij hebben de hele familie ingelicht, de teksten voor het kaartje en de bloemen heb ik allemaal zelf op papier gezet en zij hebben alles met de drukkerij en de bloemist geregeld, dat was echt heel erg fijn, wij hoefden ons alleen maar met ThomasY bezig te houden en de rest wat buiten de deur moest gebeuren dat werd voor ons gedaan.

ThomasY is op 17 mei begraven en alleen onze naaste familie [ouders, broers, zussen, ooms, tantes, neven & nichten] waren erbij, de dagen ervoor hebben wij alleen met mijn moeder, schoonouders en onze broers en zussen doorgebracht en pas op de dag van de begrafenis heeft de rest van de familie ThomasY gezien en konden zij afscheid van hem nemen, wij wilden de korte tijd die wij nog maar hadden met ThomasY zelf doormaken en niet met de rest van de familie erbij want je moet hen toch aandacht geven die je eigenlijk niet op kan brengen. De dominee heeft voor ThomasY en ons nog een korte kerkdienst gehouden in de aula van de begraafplaats en daarna is hij begraven. Mijn oma kon niet bij de begrafenis aanwezig zijn omdat zij ziek was en 9 dagen na het overlijden van ThomasY is ook mijn oma geheel onverwachts overleden, wij waren nog niet eens bezig met het verwerken van het verlies van ThomasY en wij moesten alweer een dierbare naar haar laatste rustplaats brengen. Wat onwerkelijk allemaal, eigenlijk moet ik nog zwanger zijn en rondlopen met een dikke buik, maar helaas alles is zo anders gelopen dan dat wij gedacht hadden in en zeer korte tijd zijn wij 2 zeer dierbare personen verloren en dat is echt niet te bevatten.